Βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους ανακοίνωσε στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor ο Γιώργος Λιανός. «Νόμιζα ότι θα μιλήσουμε με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει με όποιον και να μιλήσεις είναι συγκλονιστικό», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εμένα. Περιμένω πώς και πώς να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου, είτε με τους φίλους μου. Δεν ξέρω ποιος. Ευλογημένο έπαθλο η βιντεοκλήση.

«Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός κάνοντας τον Στάθη Σχίζα να γελάσει και να απαντήσει: «Ε, προς τα εκεί».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι. Πάγωσε ο Στάθης. Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό. Φαντάζομαι ότι η νίκη είναι προτεραιότητα».

«Μεγάλη στιγμή πραγματικά. Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν διανοείσαι πόσο πολύ. Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω», είπε ο Στάθης Σχίζας εκφράζοντας δημόσια τα συναισθήματά του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να ευχαριστηθεί το έπαθλο επικοινωνίας.

«Που είσαι μπουκλάκια. Πόσο μας έχεις λείψει! Τον προσέχετε τον Στάθη;», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν εμφανίστηκε στη βιντεοκλήση.

«Δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει; Το προσέχεις το κορίτσι, Βασίλη, Μέχρι να γυρίσω μετά απαλλάσσεσαι», έλεγε ο Στάθης Σχίζας απευθυνόμενος στον φίλο του Βασίλη ο οποίος βρισκόταν δίπλα στην κοπέλα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Γιατί σε βλέπουμε πεσμένο τις τελευταίες ημέρες;», ρώτησε ανησυχώντας εκείνη, με τον Στάθη Σχίζα να απαντά ότι είχαν μέρες να κερδίσουν έπαθλο και πως τώρα που τους βλέπει θέλει να γυρίσει πίσω.

«Πρέπει να πάρεις τα πάνω σου, αλλά εμείς δεν σε περιμένουμε πριν από τον τελικό πίσω», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δίνοντας κουράγιο στον αγαπημένο της ο οποίος της έστειλε φιλιά αποκαλώντας τη «γυναίκα της ζωής μου», ενώ λίγες στιγμές νωρίτερα είχε πει «σ’αγαπώ πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ