Χαμός έχει προκληθεί από την πρεμιέρα κιόλας του Survivor στο Twitter. Διάσημοι και Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης και φυσικά στο Twitter ξεκίνησε το «πάρτι». Οι δυο ψήφοι που πήρε ο Γιωρίκας φαίνεται να έχουν ενοχλήσει τους χρήστε καθώς τον θέλουν ήδη νικητή. Αλλά ιδιαίτερη προτίμηση έχουν δείξει και στον Απόστολο Ρουβά, αφού όλο και περισσότερες γυναίκες δηλώνουν Ρουβίτσες.

Ωστόσο, τόσο οι επιδόσεις της κάθε ομάδας στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία ήταν κάτι που περίμεναν πολύ οι χρήστες των social media. Φυσικά δεν έμεινε ασχολιάστος ο καβγάς της Βρισιήδας Ανδριώτου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως φαίνεται με το καλημέρα μια Διάσημη και μια Μαχήτρια βρέθηκαν αντιμέτωπες στο αγώνισμα και ακολούθησε ένταση.

Ένταση προέκυψε και μεταξύ του Δημήτρη Μπέλλου και του Γιάννη Χατζηγεωργίου με τον Μαχητή να προκαλεί τον παίκτη των Διασήμων την ώρα που διηγούνταν ότι δεν κατάλαβε πώς έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Mάλιστα για ακόμη μια φορά οι Μαχητές κέρδισαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να οδηγηθούν για δεύτερη φορά σε ψηφοφορία. Δείτε πώς σχολίασε το Twitter το δεύτερο επεισόδιο του Survivor.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ