Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την πρεμιέρα του Survivor αλλά στο στρατηγείο του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμοι να βγάλουν τους κρυμμένους άσους που έχουν στο μανίκι τους για να ενισχύσουν, αν και όταν χρειαστεί, το παιχνίδι επιβίωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από τα πρόσωπα που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες και έχουν πάρει το «πράσινο φως» για να βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σακης Κατσούλης.

Ήταν αρχές του Δεκέμβρη όταν ο προνοητικός, Τούρκος παραγωγός ήρθε στην Αθήνα και τους συνάντησε για να ταχτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες για να είναι όλα έτοιμα ώστε να ταξιδέψουν και να βοηθήσουν στην πλοκή του παιχνιδιού.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως ένας ακόμη παίκτης έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ωστόσο, από την μεριά του το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται. Μένει τώρα να δούμε πότε θα δοθεί εντολή από τον Ατζούν να μπουν οι νέοι παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ