Η σχέση των δύο παικτών του Survivor έμοιαζε να έχει τελειώσει. Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή είχαν πει «τέλος», αλλά τώρα κάνουν νέα αρχή. Στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, η Μυριέλλα αποκαλύπτει ότι το «γυαλί» ξανακολλάει. «Κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε. Έχει καταλάβει ότι παρεξήγησε πράγματα. Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω ότι τα πράγματα μεταξύ μας αρχίζουν και φτιάχνουν», λέει. Την ίδια στιγμή τα πλάνα δείχνουν τον χώρο του συμβουλίου του Survivor. Εκεί, ο Γιώργος Κατσαούνης την αρπάζει και φιλάει παράμερα τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Το ειδύλλιο που αναθερμαίνεται προκαλεί εκ νέου εντάσεις. «Η Μυριέλλα προφανώς και δεν έχει διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Τσακακούκα», ακούγεται να λέει η Αθηνά. Η παίκτρια των Διάσημων από την αρχή αντιμετώπισε αρνητικά το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στους δύο αντιπάλους του Survivor. «Η Μυριέλλα πλέον λέει πράγματα και ξελέει μονίμως. Άλλα θα σου πει το πρωί, άλλα θα σου πει το βράδυ. Αυτό είναι που έχει τρελάνει όλη την ομάδα. Γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της», συνεχίζει να λέει τώρα η kickboxer.

Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού. Αυτό θα επιφέρει, όπως είναι φυσικό, ποινές. «Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές», λέει ο παρουσιαστής. Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναδείχθηκε στο Survivor ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μετά την ήττα των Διάσημων από τους Μαχητές στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Tην ατομική ασυλία εξασφάλισε η Μυριέλλα Κουρέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ