Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναδείχθηκε στο Survivor ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μετά την ήττα των Διάσημων από τους Μαχητές στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας. Tην ατομική ασυλία εξασφάλισε η Μυριέλλα Κουρέντη. Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη αλλά και την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη οι ισορροπίες έχουν αλλάξει.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι παίκτες μίλησαν για τη βροχή που ξέσπασε στο νησί και πώς προστατεύτηκαν αλλά και μια επίσκεψη που δέχθηκαν οι Μαχητές από μια οικογένεια ιγκουάνα. Μάλιστα όπως τόνισε ο Κατσαούνης ξαφνικά είδα έναν μικρό «ρινόκερο και φοβήθηκα» με τον Γιώργο Λιaνό να τον ρωτάει εάν στα Φάρσαλα δεν είχε δει ποτέ το συγκεκριμένο ζώο.

Δείτε το βίντεο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Κυριακής:

Αναβλήθηκε η επιστροφή του Βαλάντη από το Survivor

Οι φανατικοί του Survivor δεν είχαν αγωνία μόνο για το ποιος είναι υποψήφιος αλλά και για την άφιξη στην Ελλάδα του παίκτη αποχώρησε. Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor όλοι περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού reality επιβίωσης, που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag και του Γιώργου Μπέζα, η επιστροφή του τραγουδιστή θα γινόταν την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και θα έφτανε από τον Άγιο Δομίνικο, μέσω Μαδρίτης, στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15:15 το μεσημέρι.

Μάλιστα για την επιστροφή του είχαν ενημερωθεί και τηλεοπτικά συνεργεία ώστε να καλύψουν την άφιξή του από τον Άγιο Δομίνικο. Οι λόγοι αναβολής της επιστροφής παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Βαλάντης έχει ήδη προγραμματισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις στις εκπομπές του Φαλήρου μέσα στην εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ