Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι παίκτες στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε τους παίκτες και προχώρησε σε μια ανακοίνωση. O Στάθης Σχίζας δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στον στίβο μάχης, με τον παρουσιαστή να τους εξηγεί τι συμβαίνει.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση.

Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση», τόνισε ο Γιώργος Λιανός πριν από την έναρξη του αγωνίσματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα. Ο έρωτάς τους είχε ξεκινήσει πριν να προστεθεί ο Στάθης Σχίζας στους παίκτες του Survivor.

Συγκεκριμένα, οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρισκόταν ακόμα στο μουσικό σόου του Alpha, J2US. Το okmag σας είχε αποκαλύψει μάλιστα και τις αποδείξεις αυτού του ειδυλλίου.

Αρχικά, η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου μιλούσε για φιλία ανάμεσά τους, όμως στη συνέχεια η σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Survivor στο οποίο συμμετέχει ο Στάθης Σχίζας εμφανίστηκε και η σύντροφός του. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του reality επιβίωσης δίνοντας κουράγιο στον Στάθη Σχίζα. Από την πλευρά του εκείνος την είχε αποκαλέσει «γυναίκα της ζωής του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ