Σε ρομαντική κομεντί φαίνεται πως έχει σκοπό να μετατρέψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί το Survivor. Όπως εδώ και καιρό αποκλειστικά σας είχε γράψει το okmag, ο Τούρκος παραγωγός βλέποντας πως η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί και το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει το τηλεοπτικό love story με τον Γιώργο Κατσαούνη, αποφάσισε να κάνει πρόταση στο alter ego της Τζον Λυγνό.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμόγελα και πάλι» Ελένη Βουλγαράκη, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Τζον Λυγνός, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, μετά από ρεπορτάζ του okmag, κανείς δεν γνωρίζει, μέχρι στιγμής, αν έφυγε ή θα φύγει για το reality επιβίωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είχαμε γράψει στο okmag, οι αυστηροί όροι εχεμύθειας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μιλά.

Η είσοδος του συντρόφου και συνεργάτη της Μυριέλλας Κουρεντή θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Γιώργο Κατσαούνη που θα δει τα όνειρα του και όποια συναισθήματα έχει για την ηθοποιό να γκρεμίζονται.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο «Χαμογέλα και πάλι» η Ελένη Βουλγαράκη ετοιμάζει να ενώσει στον Άγιο Δομίνικο και άλλους δύο πρώην. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την Κάτια Ταραμπάνκο και τον πρώην σύντροφο της, Κώστα Χωρινό που έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στο Survivor.

Το πρώην ζευγάρι ήταν σε σχέση όσο το μοντέλο βρισκόταν πέρσι στο παιχνίδι, ωστόσο κατά την επιστροφή της, ύστερα από λίγο καιρό, οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Τούρκος παραγωγός από την πρώτη μέρα όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag είχε δώσει εντολή στους υπεύθυνους της παραγωγής ότι θέλει υψηλά νούμερα τηλεθέασης χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Το ρεπορτάζ και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ