Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει δυναμικά με τις ανατροπές να είναι το βασικό του συστατικό. Η Παραγωγή φροντίζει άλλωστε να κρατά σε εγρήγορση όχι μόνο τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τους τηλεθεατές.

Μία μέρα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι πληροφορίες θέλουν να οργανώνεται η είσοδος νέων παικτών. Το τελευταίο spoiler λέει ότι θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας την άφιξη του Γιωρίκα Πιλίδη.

6463617

Στο Survivor All Star θα μπει και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από το reality αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να την δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε έχει αφήσει πίσω της τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι reality και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το δείχνουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ούτε ο Σπύρος είναι αυτό που δείχνει». «Μου είπε: δεν θα πάω να πεινάσω τσάμπα, θα παίξω» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε συνέντευξή της.

Ρεπορτάζ: Έλενα Πολυκάρπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ