Μετά την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star έχει ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Στεναχωρημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε ότι δεν θα κρατήσει κακία σε εκείνον για όσα είπε περί σκοπιμότητας και στρατηγικής. Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε που τον πρόδωσε μια φίλη. «Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλη κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου. Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο off camera καβγάς Βασάλου – Μαριαλένας στο Survivor

Μάρτυρες της μεγάλης τους κόντρας και οι συμπαίκτες τους. Μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τους «έδωσαν» λέγοντας πώς τσακώθηκαν off camera μέσα στο δάσος για να μην εκτεθούν.

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα υπήρχε;» σχολίασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ