Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει πέντε ακόμα παίκτες του Survivor All Star. Τα πρόσωπα επανασυστήνονται με τον δικό τους τρόπο στην κάμερα του reality επιβίωσης. Έτοιμα να ταξιδέψουν για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο και να φέρουν τη νίκη.

Ήδη από τα προηγούμενα τρέιλερ είχαν αποκαλυφθεί οι: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης και Σπύρος Μαρτίκας.

Οι 5 νέοι παίκτες του Survivor All Star

Οι πέντε νέοι παίκτες του Survivor All Star αποκαλύφθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Τετάρτη. Αυτοί είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η Κατερίνα Δαλάκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Αυτή τη φορά έρχομαι πιο δυνατή. Και στόχος μου είναι να φτάσω μέχρι το τέλος» λέει η Εύη Σαλταφερίδου. «Το έχω πάρει ήδη μία φορά, ήρθε η ώρα να κατακτήσω τον τίτλο του Survivor All Star» δηλώνει η Κατερίνα Δαλάκα που πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Κάποιοι έκαναν το λάθος και με υποτίμησαν. Τώρα θα με φοβούνται», προειδοποιεί η Βρισηίδα Ανδριώτου. Όσο για τον Κώστα Αναγνωστοπουλο λέει πως: «Ο πειρατής επέστρεψε».

«Από την ώρα που έφυγα από το νησί έχω μόνο μία σκέψη, να γυρίσω πίσω, να επιβιώσω, να αγωνιστώ, να νικήσω» αναφέρει στο τρέιλερ ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο «Πρωινό μας» τα πρόσωπα χωρίζονται ως εξής σε δύο ομάδες:

Ομάδα 1: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κατερίνα Δαλάκα.

Ομάδα 2: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης, Εύη Σαλταφερίδου, Ηλίας Μπόγδανος, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ