Ένα συμβούλιο του νησιού που τα είχε όλα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής, ενώ λίγο πριν «ρίξει αυλαία» το Survivor All Star οι παίκτες έστειλαν στον τάκο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κεντρικό θέμα του συμβουλίου ήταν η αυστηρή προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τις κρυφές συναντήσεις τους στην καλύβα.

Οι παίκτες τοποθετήθηκαν επ’αυτού του ζητήματος και διχάστηκαν. Νωρίτερα στον στίβο μάχης οι διάσημοι βγήκαν νικητές με αποτέλεσμα οι μαχητές να κληθούν να αποφασίσουν ποιον παίκτη θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι ψήφοι των μαχητών έδειξαν τον Τάκη Καραγκούνια ως υποψήφιο ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φέρθηκε πονηρά και καλά έκανε. Εγώ πήγα αφελέστερα και πολύ απλά να μην βγούμε δύο στον τάκο. Ξέρω ποιοι θα με ψηφίζατε! Αν μιλάω λίγο έντονα, δεν έχω προσβάλλει κανέναν.

Η ομάδα δεν ψήφισε ομαδικά και ψήφισε για τους δικούς της λόγους. Τα έπαθλα δεν έρχονται έτσι, ούτε οι ασυλίες. Ο Ασημακόπουλος κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη της Ρίας γιατί την εξέθεσα εγώ! Βγαίνω στον τάκο, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, ο κόσμος θα κρίνει εκεί έξω», τόνισε ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μίλησαν για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα. «Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης.

Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ