Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor αναδεικνύοντας τους δυο φιναλίστ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του reality επιβίωσης. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε στο Γαλάτσι τους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν και τρεις ηχηρές απουσίες.

Συγκεκριμένα, υποδέχθηκε τους πρώην παίκτες που πέρασαν από το reality επιβίωσης κάνοντας φυσικά και τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις για τον καθένα από αυτούς.

Και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους τρεις παίκτες που απουσίαζαν από τον ημιτελικό του Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, την Ελισάβετ Σπανού και τον Άγγελο Πούλη.

Ο Γιώργος Λιανός έσπευσε ν δικαιολογήσει τις τρεις ηχηρές απουσίες αναφέροντας ότι και στο προηγούμενο live υπήρξαν πρώην παίκτες που έλειπαν λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τους λόγους απουσίας τους.

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το reality επιβίωσης και όπως φαίνεται απουσίαζε από το live λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τέλος, ο Άγγελος Πούλης ήταν ο Standman στο Χόλιγουντ που είχε καταφέρει εξ αρχής να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. ένας τραυματισμός του όμως στάθηκε η αιτία που αποχώρησε από το Survivor μόλις δυο εβδομάδες μετά την άφιξή του στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ