Στον μεγάλο τελικό του Survivor πέρασε ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Στάθη Σχίζα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Στον χθεσινό ημιτελικό οι δυο παίκτες βρέθηκαν μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στη διάθεση της ψηφοφορίας του κοινού και οι δυο τους πέρασαν στον τελικό. Από το πλευρό του Άρη Σοϊλέδη δεν έλειψε και η αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Αντωνά που μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του.

Μιλώντας για όσα έζησε μακριά από τον αγαπημένο της, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Ο Άρης με όλα όσα έχει καταφέρει το τελευταίο εξάμηνο μέσα στο παιχνίδι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτόν. Ήξερα ότι σήμερα θα τον δω εδώ. Γι’ αυτό πήραμε μαζί την απόφαση να μπει στο Survivor. Ήταν δύσκολη η απόφαση του αποχωρισμού.

Το να μένεις μόνος 6 μήνες, να δουλεύεις όλη μέρα και να βλέπεις τον σύντροφό σου πίσω από ένα κουτί. ήξερα ότι ο Άρης θα τα καταφέρει και θα μας κάνει περήφανους όλους,

Ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του, το ταλέντο του, το χιούμορ και όλο αυτό που είναι Ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και δεν με έκανε να νιώσω άσχημα για τον άνθρωπο αυτό που αγαπώ πάρα πολύ. και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι αυτή. Να χαίρεσαι με τις επιτυχίες του συντρόφου σου. Δεν είσαι μόνο της Ελλάδας το καμάρι, αλλά και το δικό μου το καμάρι. σε αγαπώ πολύ».

Μετά τη δήλωση αγάπης για τον σύντροφό της και στη διάρκεια του break της εκπομπής η Μαρία Αντωνά έπεσε στην αγκαλιά του Άρη Σοϊλέδη.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ