Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει τη συγγνώμη της για ένα λάθος. Μέσα από τον αέρα του Happy Day θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, να απολογηθεί για το ατυχές βίντεο που έδειξε η εκπομπή την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Το βίντεο έδειξε ο Λευτέρης Μητσόπουλος στην τηλεοπτική στήλη του

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί».

Και συνέχισε: «Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο, έστω και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός».

«Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που έκανε αυτό το λάθος και χωρίς πρόθεση. Φυσικά ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

.Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ