Τη Δανάη Μπάρκα μετά το ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, στηρίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day μπορεί να μην ασχολήθηκε χθες με το θέμα αφήνοντας πρώτα την παρουσιάστρια του Mega να δώσει τη δική της απάντηση, αλλά σήμερα πήρε θέση υπέρ της.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι θεωρεί αυτό που κάνει η δανάη Μπάρκα ως παράδειγμα και ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τον άλλον.

«Θέλω να πω κάτι. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το ρατσιστικό παραλήρημα της Λατινοπούλου γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δεν θέλω να δίνω χώρο (σε αυτό είμαστε σύμφωνοι και με την υπόλοιπη εκπομπή) σε τέτοια θέματα γιατί τα γιγαντώνεις», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Χρησιμοποίησε μια εικόνα. Δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν το πόσο ζυγίζει, πώς είναι, πώς ντύνεται, πώς φαίνεται ένας άνθρωπος. Και χρησιμοποίησε μια εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό θα έπρεπε να είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται.

Ναι είναι ένα πρώτυπο ότι μια κοπέλα που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά, νιώθει άνετα με το σώμα της, κάνει επιτυχία και ντύνεται όπως θέλει. Για εμένα είναι παράδειγμα αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ