Το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν πήρε το Squid Game. Ο δημιουργός της σειράς που έγινε παγκόσμια λατρεία δεν έχει επαναπαυτεί, αντίθετα δουλεύει πυρετωδώς για τη συνέχεια. Ο Hwang Donghyuk, έχει στόχο να πάει τη σειρά του Netflix στο επόμενο επίπεδο. Στόχος του είναι το Squid Game 2 να έχει κάτι που θα ανταποκριθεί στο παγκόσμιο hype της πρώτης σεζόν.


Μιλώντας στο Deadline, εξήγησε ότι έχει πιάσει δουλειά για τα νέα επεισόδια, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως: «Αυτό είναι το homework μου επί του παρόντος, να βρω πώς θα πάρω αυτό που έφτιαξα στην πρώτη σεζόν και να το κάνω κάτι καινούριο και απρόσμενο».

Ο Dong-hyuk είπε ότι η δουλειά αυτή αποτελεί πρόκληση. Παράλληλα εκτίμησε ότι η μεγάλη επιτυχία της σειράς συνδέεται με το ότι ήταν κάτι απλό με το οποίο όλοι μπορούσαν να βρουν σημεία να ταυτιστούν: «Αυτά τα παιχνίδια που δείξαμε είναι όλα απλά και εύκολα. Ανεξαρτήτως από πού κατάγεσαι, είναι κάτι εύκολο να καταλάβεις και ευχάριστο να παρακολουθήσεις. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών. Βλέπεις τέτοια πράγματα παντού στον κόσμο και προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι η υπόθεση θα γινόταν αντιληπτή από όλα τα κοινά του κόσμου».

Το Squid Game μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε φανατικό κοινό, το οποίο προσπαθεί να καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ