Ο σκηνοθέτης του Squid Game μπορεί να ζητήσει από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συμμετέχει στο καστ για μια μελλοντική σεζόν.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Squid Game, Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, σκέφτηκε να ζητήσει από τον ηθοποιό να συμμετάσχει στο καστ της σειράς του για μια μελλοντική ιστορία πέρα από τη 2η σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2024.

Σύμφωνα με το Variety, ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ συμμετείχε πρόσφατα σε μια συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, όπου ρωτήθηκε για την πιθανότητα συμμετοχής ενός ηθοποιού του Χόλιγουντ στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Απαντώντας, επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν περιλαμβάνεται στα σχέδιά του για τον επόμενο κύκλο του Squid Game, αλλά ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα να διευρύνει το καστ ώστε να συμπεριλάβει έναν τέτοιο σταρ στο μέλλον αν ο χρόνος ή οι πιθανότητες το επιτρέψουν.

«Δεν θα υπάρχει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν», δήλωσε. «Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Squid Game, οπότε ίσως αν ο χρόνος ή οι πιθανότητες το επιτρέψουν, μπορούμε να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στα παιχνίδια».

Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε επίσης περισσότερα σχετικά με τα σχέδια παραγωγής και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι οι κάμερες θα αρχίσουν να γυρίζουν το 2023. «Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της 2ης σεζόν τον επόμενο χρόνο και θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά».

Το Squid Game ήταν μια από τις περσινές επιτυχίες του Netflix και η καλύτερη τηλεοπτική σειρά του 2021 από το IGN, φτάνοντας τα 214 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το Squid Game θα επιστρέψει, αν και σημείωσε ότι η 2η σεζόν μπορεί να μην αφορά αυστηρά τους διαγωνιζόμενους, καθώς θα ήθελε να εξερευνήσει περαιτέρω τον ρόλο της κορεατικής αστυνομίας στη σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ