Αντίστροφα μετρά το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών». Ο τρίτος κύκλος κάνει πρεμιέρα απόψε και οι πρωταγωνιστές είναι ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη. Εκείνος που φαίνεται πως το απολαμβάνει περισσότερο από όλους είναι ο μικρός και τηλεοπτικός εγγονός του Δούκα Σεβαστού, Σέργιος.

Ο Σπύρος Ντούγιας είναι η αποκάλυψη στο καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στη σειρά. Ο νεαρός ηθοποιός μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ των γυρισμάτων και του σχολείου αφού είναι μαθητής της Δ’ δημοτικού.

Ευδιάθετος, μελετηρός, γεμάτος χαρά για αυτή την συνεργασία φτάνει πρώτος στο πλατό με τους γονείς του που είναι άγρυπνοι φύλακες άγγελοί του σε όλα τα γυρίσματα.

Ο Σπύρος Ντουγιας είναι η χαρά της ζωής και κάνει όλους τους άλλους να ξεχνάνε την κούραση των γυρισμάτων. Μέσα από τα social media οι πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» μοιράζονται στιγμές με τον νεαρότερο πρωταγωνιστή της σειράς που χωρίς αμφιβολία έχει κλέψει με την λάμψη του την παράσταση.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός με το πλατύ χαμόγελο και τα έξυπνα μάτια δέχτηκε δεκάδες τηλεοπτικές προτάσεις για να κάνει «ποδαρικό» σε εκπομπές που ξεκινούν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκείνον που δεν μπορεί να αντισταθεί και δέχτηκε να βρεθεί ξανά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που φαίνεται πως την περσινή χρονιά που πήγε στην εκπομπή του του έφερε γούρι.

Σε αυτόν τον τρίτο κύκλο της σειράς, ο μικρός Σέργιος θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της οικογένειας και θα μάθει ποια είναι η πραγματική του μητέρα, όπως αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει το okmag.gr.

Διαβάστε επίσης: Ο Κωστής Σαββιδάκης στο okmag.gr: «Έχω κάνει πολλές αλητείες στη ζωή μου αλλά αυτό δεν σταματά την πίστη μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ