Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», το νέο επαγγελματικό του βήμα, αλλά και τη «φάρσα« που τον έστειλε στο κρατητήριο.

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Και συνέχισε: «Πριν από πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο»,

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν μετά το κρατητήριο: «Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Μετά από δυο μήνες που χαλάρωσα έβγαλα έναν έρπη στο μάγουλο από τη στενοχώρια μου. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε».

Λίγο νωρίτερα ο τηλεοπτικός «Άγγελος» από τη »Μουρμούρα» αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ταχυφαγείο με παραδοσιακή κουζίνα. «Ο,τιδήποτε μου κεντρίζει το ενδιαφέρον θέλω να το προσπαθήσω. Θέλω να είμαι πολυπράγμων παρά τέλειος σε κάτι. Δεν θέλω την εξειδίκευση, παρόλο που η κοινωνία μας το επιτάσσει», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ