Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται στο «Σπίτι με το Mega» σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά μουσικά κομμάτια, μοναδικές στιγμές αλλά και πολλές αποκαλύψεις, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι σπουδαίοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας έρχονται για να μας ταξιδέψουν από το χθες στο σήμερα, με τραγούδια – σταθμούς.

Για πρώτη φορά οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα αποκαλύψουν ποιος ήταν αυτός που έδωσε το όνομα στο συγκρότημα, αλλά και τι έγινε την πρώτη φορά που πήγαν για συναυλία στην Αμερική.

Συγκινούνται όταν μιλούν για τον πρόωρα χαμένο Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που πίστεψε στο συγκρότημα και συμπορεύτηκε μαζί τους.

Στην παρέα του «Σπίτι με το Mega» θα είναι ο Κώστας Τουρνάς, ο Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member), η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που θα χαρίσουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές στο κοινό.

Μαζί τους και οι: Μάγδα Βαρούχα, Αλεξάνδρα Γκουντούλια, Μαργκώ, Mc Yinca ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια.

Σε μια από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ο Μιχάλης Μυτακίδης αποκαλύπτει ότι περιμένει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται όμορφες ιστορίες για τους ΠΥΞ ΛΑΞ με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Αντώνης Δημητριάδης, ο Νίκος Νικολακόπουλος, ο Ηλίας Μπενέτος και η Στέλλα Στυλιανού μιλούν για τη δική τους σχέση με τους ΠΥΞ ΛΑΞ.

Στα highlights της βραδιάς, η στιγμή που ο δημοσιογράφος και καλός τους φίλος, Νίκος Μπογιόπουλος, μέσω Skype, μιλά για τη φιλία τους και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ