;=Μια ξεχωριστή βραδιά επιφυλάσσει το αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα του Mega σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21.00, με τη Ρούλα Κορομηλά να καλωσορίζει έναν από τους πιο επιτυχημένους και πολυγραφότατους Έλληνες στιχουργούς, τον Ηλία Φιλίππου.

Η Ρούλα Κορομηλά θα συναντήσει στον καναπέ της εκπομπής τον Ηλία Φιλίππου με τη σύζυγό του Άννυ, τον μοναχογιό τους Λουκά και τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο ίδιος έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το αφιέρωμα αυτό και την τηλεοπτική μας συνάντηση με τη Ρούλα Κορομηλά. Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μου. Νιώθω ευγνώμων που σημαντικοί ερμηνευτές δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση να με τιμήσουν με την παρουσία τους. Μάλιστα, με τους περισσότερους από αυτούς μας δένει φιλία χρόνων» δήλωσε στο ΟΚ! ο γνωστός στιχουργός.

Ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος με την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, τον project manager της εκπομπής Αντώνη Δημητριάδη και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου, που είναι ο τιμώμενος προσκεκλημένος στο αποψινό «Σπίτι με το Mega».

Μεταξύ άλλων, κοντά του θα βρεθούν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής, οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν επιτυχίες με την υπογραφή του δημιουργού, ενώ εξομολογούνται άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους.

: Ο Νίκος Κουρκούλης με τη Ρούλα Κορομηλά σε ένα στιγμιότυπο από το αποψινό Σπίτι με το Mega, που είναι αφιερωμένο στον πολυγραφότατο Έλληνα στιχουργό.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Την παρέα τους συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ