Καλεσμένη στην εκπομπή The 2 Night Show ήταν η Σοφία Φαραζή και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιοός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της με την επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι». Η Σοφία Φαραζή μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα και αποκάλυψε γιατί απέιχε από την τηλεόραση τα τελευταία 12 χρόνια.

«Έκανα ένα μικρό guest στον “Έρωτα μετά” και έχω 12 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Στην αρχή δεν ήθελα γιατί επέστρεψα στο θέατρο στους 2,5 με 3 μήνες αφότου γέννησα. Έφευγα τα βράδια και τα απογεύματα στις πρόβες και δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μετά έγιναν λίγες δουλειές λόγω της κρίσης και έπειτα έγιναν κάποιες προτάσεις που μου άρεσαν, αλλά δεν προχώρησαν και άλλες που απέρριψα. Τώρα ήρθε αυτή η πρόταση από τους “Παγιδευμένους”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.

Και πρόσθεσε: «Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμη είμαι στην Τέχνη μου. Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση, αλλά ήμουν καλυμμένη στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Τα τελευταία χρόνια, όμως, πέρασα μια φάση που δεν ήξερα αν θέλω να συνεχίσω στον χώρο και να είμαι ηθοποιιός».

Τέλος, αποκάλυψε πως και δυο θάνατοι που αντιμετώπισε στην οικογένειά της, της στοίχισαν πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ