Η Σοφία Φαραζή επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από απουσία 11 χρόνων. Αφορμή ο ρόλος της Χρύσας Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αδελφή της Άννας οι οποία καλείται να διαχειριστεί εκτός από την απώλεια της μικρής τους αδελφής, πολλαπλά οικογενειακά βάρη, τη σύγκριση με τη δικηγόρο αδελφή της, αλλά και τη δύσκολη ψυχολογική της κατάσταση.

Σε αυτά τα 11 χρόνια της απουσίας της της Σοφίας Φαραζή από την τηλεόραση, μοναδική εξαίρεση υπήρξε πριν από τρία χρόνια ένα guest στη σειρά «Έρωτας Μετά». Ο λόγος της απουσίας της ήταν η αφοσίωση στο μεγάλωμα της κόρης της Αγγελικής. Ωστόσο, δεν σταμάτησε ποτέ το θέατρο στο οποίο επέστρεψε μόλις τρεις μήνες μετά τον ερχομό της μικρής της. «Τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης μου επέστρεψα στο θέατρο κι επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Συνειδητά απείχα από την τηλεόραση κι αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο μου στο μεγάλωμα της Αγγελικής. Ήθελα να είμαι και κοντά στην κόρη μου και στην τέχνη μου», δήλωσε πρόσφατα στο Τύπος TV η Σοφία Φαραζή.

Η ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια δεχόταν συχνά μηνύματα από θαυμαστές της που επιθυμούσαν να την δουν ξανά σε έναν τηλεοπτικό ρόλο. Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Μη Μου Λες Αντίο» (2005), «Δυο Μέρες Μόνο» (2006), «7 Θανάσιμες Πεθερές» (2006), «Big Bang» (2007), αλλά και στο «Λίτσα.Com» (2008 – 2009) μέσα από το οποίο είχε εισπράξει πολλή αγάπη.

Κάτι που συμβαίνει και στον νέο της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Και όχι άδικα.

  • Η Σοφία Φαραζή καταφέρνει μέσα από την απλότητα με την οποία προσεγγίζει τον ρόλο της καταφέρνει να δημιουργήσει ένας από τους πιο πειστικούς και απτούς χαρακτήρες της σειράς.
  • Με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δημιουργούν ένα τέλειο συγκρουσιακό δίδυμο. Ένα γιν-γιανγκ δυναμικότητας – υποχωρητικότητας, εξωστρέφειας – εσωστρέφειας, ελευθερίας – εξάρτησης.
  • Είναι ωραίο να συναντάμε μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη ηθοποιούς που έχουν ωριμάσει και εξελιχθεί καλλιτεχνικά και δεν έχουν «φθαρεί» μέσα από συνεχή προβολή σε αυτή.

Πώς υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή της Σοφίας Φαραζή στην τηλεόραση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ