Η Σοφία Αλιμπέρτη μετά τη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε προ ημερών στο περιοδικό ΟΚ! έρχεται στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Λαμπερή, ανανεωμένη και χαμογελαστή, μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», μοιράζεται στιγμές από την επιτυχημένη πορεία της και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να… ζει «αλλιώς», μακριά από την Αθήνα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο The 2night show.
Η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή The 2night show.

Επίσης, η Σοφία Αλιμπέρτη θυμάται τα πρώτα της εξώφυλλα ως παιδάκι, το modeling, τις διαφημίσεις και την τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, που της έδειξε τον δρόμο, προς την υποκριτική. Ποια κατάσταση την οδήγησε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και τι «ανακάλυψε» με την επιστροφή της; Για ποιους λόγους ευγνωμονεί τον Γιάννη Πάριο; Τέλος, μιλάει με το κινηματογραφικό της ταίρι, Σταμάτη Γαρδέλη. Πώς αντιδράει ο «Αλέξης» όταν ακούει τηλεφωνικά, μετά από χρόνια, τη Σοφία;

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην ίδια εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Κωστόπουλο. Κομψός, ανανεωμένος και αφοπλιστικά αυθόρμητος, μιλάει για όσα έζησε στην πολυτάραχη διαδρομή της ζωής του. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις αναμνήσεις του από το Ευρωκοινοβούλιο, στα «χρυσά» χρόνια της επιτυχίας ως κορυφαίος εκδότης, στην οικονομική «καταστροφή» που έφερε την κατάθλιψη, ενώ μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο The 2night show.

Γιατί έχει βαρεθεί να βλέπει τηλεόραση και ποιους χαρακτηρίζει «θύματα»; Τι «καλό» έφερε στη ζωή του ο χωρισμός και η επαγγελματική του «καταστροφή»; Για ποιο λόγο μετανιώνει, που δεν ήταν απλά ένας διευθυντής της ΙΜΑΚΟ; Ποιο ήταν το τελευταίο του… «ξεβλάχεμα»; Σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση; Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει, επίσης, για τη δυνατή σχέση με τα παιδιά του, για τα ταξίδια της ζωής του και εξηγεί πώς προέκυψε η αδυναμία του στη μαγειρική. Τέλος, μοιράζεται το νέο επαγγελματικό του «restart», με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού περιοδικού «Intronews», το οποίο πιστεύει ότι θα κάνει… κλικ στο αναγνωστικό κοινό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ