Πάει καιρός τώρα που η τηλεόραση μας έδινε τρόπους και λύσεις, να… ζήσουμε αλλιώς! Να ζήσουμε πιο απολαυστικά, πιο ήρεμα, πιο υγιεινά. Εδώ και λίγο καιρό όμως έχουμε τη μεγάλη επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη που είχε και εκείνη την ανάγκη να «ζήσει αλλιώς» και να βοηθήσει και όλους εμάς να το κάνουμε!

Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε με μια πρωτοποριακή και σύγχρονη εκπομπή. Το «Ζήσε αλλιώς», η Σοφία, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Κωνσταντίνος Ξένος και οι συνεργάτες τους, ψάχνουν, ρωτούν, αφουγκράζονται, μαθαίνουν και μας μεταφέρουν κάθε απόγευμα στις 16:00 στον ΑNT1, όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της σωματικής αλλά και της ψυχικής μας υγείας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που μας αρέσει η Σοφία Αλιμπέρτη, στο «Ζήσε αλλιώς»!

Είναι αυθόρμητη, χαμογελαστή και μας τα εξηγεί απλά για να τα καταλαβαίνουμε όλοι! Είναι η φίλη μας πλέον που μπαίνει στα σπίτια μας κάθε απόγευμα.

Γιατί κάνει κάτι που δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.

Λύνει απορίες σε απλά καθημερινά προβλήματα που δεν είχαμε καταλάβει ότι μας ενοχλούν.

Μιλάει με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα σαν τα δικά μας και ταυτιζόμαστε.

Μας δίνει λύσεις με τη βοήθεια γιατρών και επιστημόνων για να μαθαίνουμε χωρίς να φοβόμαστε.

Μας δείχνει τον δρόμο, για να ζήσουμε… αλλιώς.

Τι απάντησε η Σοφία Αλιμπέρτη όταν ρωτήθηκε γιατί είπε το «ναι» στο «Ζήσε αλλιώς»

Το concept αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Θα μάθουμε κι εμείς μαζί με εσάς. Θα απαντήσουμε σε όσες πιο πολλές ερωτήσεις μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, δεν θέλουμε να ταυτιστείτε. Θέλουμε απλά να έχουμε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε αναλόγως πώς ταιριάζει στον καθένα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ