Με πολλές ανατροπές, αλλά και συγκλονιστικές εξελίξεις θα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν του «Σασμού» στον Alpha. Η τηλεοπτική σειρά που έχει κερτδίσει το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει σταθερά υψηλά στους πίνακες τηλεθέασης φέρνει συγκίνηση και θανάτους που θα συγκλονίσουν. Το μήνυμα του Αργύρη Πανταζάρα για το τραγικό φινάλε, μάλιστα, προμηνύει το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Αυτή η εβδομάδα, ξεκινά με πολλή δράση και το σχέδιο του Καραπάνου (Λάζαρου Γεωργακόπουλου) που προσπαθεί να στήσει ενέδρα θανάτου στον Γεράσιμο Χριστογιάννη (Αργύρη Πανταζάρα). Η παρέμβαση της Στέλλας (Ευγενίας Σαμαρά) θα ανατρέψει τα δεδομένα, με τον Καραπάνο να μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο του και να θυσιάζεται για χάρη του.

O Αργύρης Πανταζάρας μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun). Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ. Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ. Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια… Τόσο για τη δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Και πρόσθεσε: «Θα συναντηθούμε και πάλι. Δεν ξέρω πού. Δεν ξέρω πότε, αλλά ξέρω ότι θα βρεθούμε και πάλι. Μια ηλιόλουστη μέρα».

Δείτε το μήνυμα του Αργύρη Πανταζάρα για το τραγικό φινάλε της σεζόν στον «Σασμό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ