Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα καλεσμένη η Ραμόνα Βλαντή και μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε η οικογένειά της με τον κορονοϊό. Η coach του Style Me Up μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της στη Ρουμανία, λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κορονοϊός χτύπησε την οικογένειά της στη Ρουμανία, καθώς νόσησαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο οι γονείς της, αλλά και ο θείος της. Τελικά ο θείος της έφυγε από τη ζωή, παρότι είχε προλάβει να εμβολιαστεί. Από την άλλη, οι γονείς της, που επίσης είχαν εμβολιαστεί, το πέρασαν πιο ελαφριά.

«Στη Ρουμανία γίνεται χαμός. Είμαστε 30% εμβολιασμένοι. Οι περισσότεροι είναι σαν τον Πετράκο που βγαίνουν και λένε να μην εμβολιαστεί ο κόσμος. Οι γονείς μου νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό και οι δύο. Ήταν εμβολιασμένοι. Πήγαν μαζί διακοπές με τον θείο μου και κόλλησαν. Ήταν και οι τρεις εμβολιασμένοι. Δυστυχώς ο θείος μου πέθανε. Ήταν 82 χρονών. Είναι αρνητές στη Ρουμανία. Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω» τόνισε η Ραμόνα Βλαντή.

Διαβάστε περισσότερα στο fthis.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ