Οι τηλεοπτικές εκπομπές συχνά έχουν απρόπτα και πολλα από αυτά είναι αφορμή για ασταμάτητα γέλια. Η επική τούμπα της Ραμόνα Βλαντή στο Style Me Up ήταν ένα από αυτά. Η κριτής του σόου μόδας του Alpha γελούσε βλέποντας βίντεο με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη που έκανε fitting σε μία από τις συμμετέχουσες. Επρόκειται για μια κυρία μεγάλης ηλικίας με φοβερό χιούμορ.

«Κατευθείαν από τα Μπολσόι» ακούγεται να λέει στο βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ραμόνα Βλαντή να ξεσπούν σε γέλια. Αυτά έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν αυτό οδήγησε στην επική τούμπα της κριτή αφού σταδιακά γλιστρούσε από την καρέκλα της.

Η Ραμόνα Βλαντή παρά το απρόπτο δεν σταμάτησε να γελά. Την ίδια αντίδραση είχε όμως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα και οι Ραμόνα έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την οικοδέσποινα του Style Me Up να αναφέρεται συχνά στις συνεντεύξεις της για εκείνη.

H Ραμόνα έχει πει στο παρελθόν ότι δεν θα ήθελε να δει την Ηλιάνα σε εκπομπή μόδας γιατί δεν είναι το αντικείμενό της και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη την έχει χαρακτηρίσει ως «βασίλισσα του κιτς». Όταν ρωτήθηκε για αυτό η παρουσιάστρια απάντησε: «Αλήθεια το λες; (Γελάει.) Δεν το ήξερα! Και ήρθε να συνεργαστεί μαζί μας; (Γελάει.) Πάντως στα γυρίσματα η Ραμόνα είναι πολύ cool και με την Αλεξάνδρα και με εμένα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ