«Παγιδευμένοι» στα συναισθήματά τους, «παγιδευμένοι» στις ζωές τους, «παγιδευμένοι» τώρα και από τον Άγγελο (Βασίλης Τριανταφύλλου). Ο δολοφόνος της αδελφής της Άννας κατέστρωσε το σχέδιό του όταν κλείστηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και έκανε όλους τους χαρακτήρες της σειράς άνω κάτω απειλώντας τους να φέρει στο φως κάθε σκοτεινό τους σημείο.

Αφού όλα είναι υπό διάλυση, και αφού η Άννα και ο Δημήτρης έκαναν καρδιές να σπάσουν με την αμοιβαία εξομολόγηση αλλά ακόμα δεν έδωσαν το πρώτο τους κανονικό φιλί, ήρθε και το τελειωτικό «χτύπημα» για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς: το Μουντιάλ!

Η σειρά δίνει τη σκυτάλη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο Μουντιάλ το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Έτσι οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας από το νέο έτος. Και το Twitter «τα έβαψε μαύρα»!

«Τι κι αν φεύγουμε για λίγο. Μένετε πάντα παγιδευμένοι στις καρδιές μας», λέει ο ΑΝΤ1 και οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και μας αφιερώνουν ένα χιουμοριστικό βίντεο – παράδοση σκυτάλης για το Μουντιάλ.

«Έγινε κάτι σοβαρό! Πού πάτε;», αναρωτιέται ο Δημήτρης βλέποντας τον Ανδρέας και την Άννα αναστατωμένους.

«Πρέπει να φύγουμε», λέει ο Ανδρέας.

«Πού να πάτε;», ρωτά ο Δημήτρης.

«Έχει μουντιάλ!», απαντά η Άννα και πετά τη μπάλα για να ξεκινήσει το παιχνίδι…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ