Οι φανατικοί της σειράς «Παγιδευμένοι» είδαν σήμερα το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, έτσι ο ΑΝΤ1 έχει πάρει την απόφαση να ξεκινήσει να προβάλλει τα νέα επεισόδια από τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης, η Άννα, ο Αντρέας και οι υπόλοιποι ήρωες της δημοφιλούς σειράς επιστρέφουν με δράση και πολλές εξελίξεις στο 2023. Για τον λόγο αυτό κόπηκε και το επεισόδιο της Τετάρτης μετά από τις πρώτες εβδομάδες προβολής.

Οι επαναλήψεις όσων επεισοδίων έχουν ήδη προβληθεί θα βοηθήσουν τους φανατικούς της σειράς «Παγιδευμένοι» να μην χάσουν επαφή με την υπόθεση. Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν εξέπληξε θετικά τους τηλεθεατές με όσα βγήκαν στη φόρα.

Ο Ανδρέας ενημερώνεται για το τεστ πατρότητας, έπειτα από δείγμα που έστειλε στα εργαστήρια. Επιβεβαιώνεται ότι η νεαρή που συνέλαβαν είναι η κόρη του, κάτι που η πρώην σύντροφός του τού το είχε κρύψει. Μόλις συνειδητοποιεί όσα έμαθε, ξεσπά σε κλάματα στο αμάξι του μη μπορώντας να το διαχειριστεί. Το Twitter «λύγισε» με την αντίδρασή του.

Δείτε μερικά από τα tweets που συγκεντρώσαμε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ