Μπορεί η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να έχει ρίξει αυλαία και να μην μπορούμε να δούμε αν θα απαντήσει στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στον υπαινιγμό στο πρόσωπο της χωρίς να την κατονομάσει σήμερα στο «Καλοκαίρι #not» ωστόσο το σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια του Kαλύτερα δεν γίνεται έχει και twitter που τίποτα δεν αφήνει ασχολίαστο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια είχε αποδοκιμάσει ορισμένα λόγια που ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN γράφοντας στο Twitter: «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

Τότε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «σήκωσε το γάντι» και της έδωσε την απάντησή του κάτω από το ποστ της. «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Το Znews.gr έχει όλο το ρεπορτάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ