Με κέφι και χριστουγεννιάτικη διαθέση ξεκίνησε το Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποφάσισε να καλημερίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το τηλεοπτικό κοινό, εμπνευσμένο από τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο ιδιοκτήτης της Barking Well και παρουσιαστής του J2US έχει μπει στη δισκογραφία με το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Γούτσου γούτσου», ενώ με τις εμφανίσεις του της φετινή σεζόν και τα ανοιχτά του πουκάμισα, δημιουργεί… συζητήσεις γύρω από το όνομά του.

Ένα πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει σήμερα το πρωί ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν και η αφορμή που του ήρθε η ιδέα να κάνει την έναρξη της εκπομπής τραγουδώντας Νίκο Κοκλώνη. Έτσι ο Κώστας Φραγκολιάς εμπνευστηκε από το «Γούτσου γούτσου» του Νίκου Κοκλώνη και

«Μπορείς να του μοιάσεις», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δεν μπορεί να του μοιάσει κανείς, είναι άφταστος», απάντησε εκείνος.

Το J2US και η συνεργασία με τη Μαντώ

Ο Κώστας Φραγκολιάς δοκίμασε μάλιστα φέτος τις δυνάμεις του στο τραγούδι και βρέθηκε στο J2US μαζί με τη Μαντώ. Ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλος και συνεργάτης του Happy Day είχε δηλώσει στο okmag πως η συμμετοχή στο σόου ήταν για εκέινον μια ευτυχής συγκυρία.

«Πολλά πράγματα έπαιξαν ρόλο για να πω το “ναι” στο J2US. Ένα από αυτά είναι ότι έχω τη Μαντώ ως δασκάλα. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική μουσική και σίγουρα έχεις να κερδίσεις πολλά. Ακόμη κι αν χρειαστεί και σε ένα μιούζικαλ να τραγουδήσεις, με μια τέτοια δασκάλα ακόμη κι αν δεν είσαι φωνάρα θα μάθεις να πατάς σωστά στον τόνο. Αν δεν μάθεις τώρα και με τη Μαντώ στο πλάι σου είσαι άξιος της μοίρας σου», είχε δηλώσει.

Σε χριστουγεννιάτικο mood με το «Γούτσου γούτσου» μπήκε και η Κατερίνα Καινούργιου που ζήτησε ένα τραγούδι από τον μουσικό επιμελητή της κι εκείνος έβαλε τη χριστουγεννιάτικη επιτυχία του Νίκου Κοκλώνη.

Δείτε το video στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ