Στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει, την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και τα ριάλιτι.

«Ο τίτλος της εκπομπήγς που θα παρουσιάσω είναι “Ό,τι αγαπώ”», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και εξομολογήθηκε: «Δεν με φοβίζουν τα σχόλια και δεν με φοβίζει τίποτα. Ό,τι θέλω θα κάνω».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Φέτος δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Όταν έκανα αυτήν τη δουλειά δεν την έκανα για να ξεκουραστώ. Όταν ακούω ότι θέλουν να ξεκουραστούν με πιάνει κάτι. Εγώ θέλω να κουράζομαι. Αυτό με ξεκουράζει. Όταν οι νεώτεροι μου λένε ότι κουράζονται το θεωρώ αδιανόητο. Γεννιούνται κουρασμένοι και γι’ αυτό φταίνε και οι γονείς».

Στην ερώτηση αν θα συνεγαζόταν με μια κοπέλα που έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις απάντησε: «Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά όταν το κάνει αυτό. Έχει καταδικαστεί μόνη της».

Έπειτα, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαστε λίγο υποκριτές. Από τη μία δείχνουμε τις κραυγές στο γήπεδο που βρίζουν και από την άλλη μας πιάνει μια σεμνοτυφία μεταξύ 8 – 11 ότι θα χαλάσουμε τα χρηστά ήθη.

Για τα ριάλιτι είπε: «Αυτά είναι πορνό. Το να χώσω ανθρώπους σαν τα ζώα κάπου και να λέω ότι τους αφήνω ελεύθερους να βγάλουν τον εαυτό τους, είναι αστεία πράγματα. Είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ