Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

O Γιάννης Μπέζος για την τηλεόραση του σήμερα είπε: «Φοβόμαστε γενικά. Η τηλεόραση είναι συντηρητική. Και θεματολογικά και σαν γλώσσα. Δεν μπορεί να βλέπουμε σειρές πριν από 30 χρόνια και να είναι πιο προχωρημένες. Σαν λόγος εννοώ. Δεν εννοώ τεχνικά. Τεχνικά έχουμε πάει στο φεγγάρι. Η ουσία είναι τι λέμε και πως το λέμε. Και πόσα θέματα κοινωνικά και ενδοοικογενειακά που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και ασχολούμαστε συνέχεια στην τηλεόραση λες κι είμαστε ανάμεσα σε ένα χωριό, σε ένα τσίπουρο και σε ένα τάβλι. Αυτό σημαίνει ακινησία».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά δεν αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει.

Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ