Σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα γυρίζει τα επεισόδια της νέα πολυαναμενόμενης σειράς του για το Mega, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η σειρά «Ο Δάσκαλος» έρχεται την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο Μεγάλο Κανάλι και μεγάαλο μέρος των γυρισμάτων έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι σε Παξούς και Αντιπαξούς μαζί με την ομάδα του και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα τον έχει ικανοποιήσει αρκετά. Οι πρώτες φωτογραφίες από το γυρίσματα κυκλοφόρησαν μέσα στον Ιούλιο και από τότε έχουμε δει αρκετά στιγμιότυπα από τα όσα συμβαίνουν στο νησί από τους πρωταγωνιστές.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αλλαγή εποχής και εμείς ακόμα εδώ..Τα ωραιότερα γυρίσματα τώρα αρχίζουν».

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε και ένα video από τις βόλτες στις σπυλιές των Παξών.

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση:

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ