Το Total Black Out έρχεται στον Alpha και μας υπόσχεται στιγμές άπειρου γέλιου και αγωνίας. Και μπορεί μέχρι σήμερα να είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για την παρουσίαση και να είχαν γίνει πολλά δοκιμαστικά, βρέθηκε τελικά ο παρουσιαστής. Ο Αναστάσιος Ράμμος θα παρουσιάσει τελικά το Total Black Out.

Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το νέο παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο απόλυτο σκοτάδι. Ωστόσο, σήμερα ο γνωστός ερμηνευτής εθεάθη στα γραφεία της Barking Well, για τις τελευταίες συζητήσεις για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Το σίγουρο είναι ότι ο Αναστάσιος Ράμμος θα δώσει το δικό του στίγμα στο Total Black Out στον Alpha.

Ιnstagram/a_rammos

Τι είναι το Total Black Out

Τέσσερα ζευγάρια, celebrities, αλλά και φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της τηλεόρασης λαμβάνει χώρα στο απόλυτο σκοτάδι και έρχεται να τεστάρει τα όρια των παικτών του. Και να τους φέρει αντιμέτωπους με τις μεγαλύτεριες φοβίες τους.

Το νέο του single «Αλητεία»

Ο Αναστάσιος Ράμμος κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο του hit single «Αλητεία» και κάνει ακόμα μία μουσική έκπληξη, καθώς συνδυάζει τον λαϊκό και με παραδοσιακές «πινελιές» ήχο με τη μοντέρνα παραγωγή.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Arcade, μέλος τον οποίων είναι και ο ίδιος και έχουν γράψει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύει τόσο ο Αναστάσιος, όσο και άλλοι καλλιτέχνες. Το «Αλητεία» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Στο video, μέσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ο έρωτας, με τη μορφή ενός παιδιού, «κυνηγά» τον Αναστάσιο Ράμμο μέχρι να τον «λαβώσει» με τα βέλη του, ταξιδεύοντάς μας στην πιο μεγάλη «Αλητεία», την αγάπη.

Το «Αλητεία», που κυκλοφορεί από την Panik Records, δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα singles του Αναστάσιου Ράμμου, μεταξύ των οποίων τα «Ό,τι Κι Κάνω», «Σε Δυό Μόνο Μάτια» και «Τα Καλά Παιδιά» και αποτελεί προπομπό του πρώτου του ολοκληρωμένου album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ