Μετά το όχι του σέφ Λάμπρου Βακιάρου για να βρεθεί στο πρωινό του Star που θα παρουσιάζουν από την νέα σεζόν το ραδιοφωνικό δίδυμο Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναζήτησαν άλλους τηλεοπτικούς μάγειρες για να βρεθούν στην κουζίνα του νέου πρωινού.

Η λύση φαίνεται πως βρέθηκε γρήγορα και ακούει στο όνομα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, η νέα τηλεοπτική μαγείρισσα είναι η φετινή νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef και όλα δείχνουν πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με το κανάλι για την νέα της συνεργασία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr στα δοκιμαστικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη άρεσε πολύ στους υπεύθυνους της εκπομπής και πολλοί πιστεύουν πως η νικήτρια του Master Chef θα κλέψει την παράσταση στην κουζίνα του νέου πρωινού. Η νικήτρια του Μaster chef είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για την τηλεόραση αλλά και την μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από την μαγειρική.

Όσο για τα άλλα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το δίδυμο των παρουσιαστών, η Νανά Ηλιοπούλου θα βρίσκεται στην παρέα της ενώ αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο για να συμπληρωθεί το καρέ. Ο δημοσιογράφος ΑΡΤ που είχε ακουστεί πως θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής φαίνεται πως θα κάνει τα ζωντανές συνδέσεις με καλεσμένους και διάφορα happenings μεταφέροντας τον παλμό της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ