Πολλά είναι τα εντυπωσιακά looks που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο My style rocks και πολλά από αυτά έχουν ήδη ξεχωρίσει μιας και μια είναι η νικήτρια της ημέρας.

Στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας, το μοντέλο Casablanca εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και ειδικά τον Στέλιο Κουδουνάρη που είπε ότι: «Το look της Casablanca είναι υπέροχο, η εικόνα είναι υποδειγματική, αν δεν μπορείτε να το δείτε λυπάμαι».

Η Casablanca επέλεξε ένα outfit για να πάει μια βόλτα στο πάρκο του Λουξεμβούργου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρήκε πολύ ωραίους τους συνδυασμούς του μοντέλου ενώ τόνισε πως οι παίκτριες, τη βαθμολόγησαν πολύ αυστηρά.

Η Casablanca μπήκε στο My style rocks την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ένα πολύ εντυπωσιακό outfit. Η νέα παίκτρια ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το modeling ήρθε στη ζωή της απρόοπτα όταν ένας γνωστός της την πρότεινε σε πρακτορείο και έτσι ξεκίνησε η καριέρα της. Έχει φωτογραφηθεί για πολύ γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων, η Vogue και το Marie Claire.

Διαβάστε επίσης: My style rocks: Ποια είναι η Casablanca που έχει φωτογραφηθεί σε γνωστά περιοδικά;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ