Μια απίστευτη τροπή αναμένεται να πάρει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Η κόντρα ανάμεσα στη Νικολίνα και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, παίρνει άλλες διαστάσεις και μια απίστευτη κατηγορία θα ακουστεί on air.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Νικολίνα που πριν από λίγο καιρό μας συγκίνησε με την αποκάλυψη για τη φυλομετάβασή της και την απόφαση να γίνει κορίτσι, ήρθε σε ρήξη με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Όπως θα αποκαλύψει μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο 19/4, η Νικολίνα είναι έξαλλη που η Ζέτα Θεοδωροπούλου κάνει likes στα social media στους haters της Νικολίνας.

«Θέλω να αναφέρω κάτι, αλλά να μην το αναλύσω πολύ γιατί η συγκεκριμένη συμπαίκτριά μου δεν είναι πια εδώ. Πιστεύω ότι όλες εδώ είμαστε με θεμιτούς όρους. Βλέπω όμως αθέμιτες ενέργειες από μια συμπαίκτριά μου, προφανώς αναφέρομαι στη Ζέτα (σ.σ. Θοεδωροπούλου) που έχει κάνει αρκετά likes τις τελευταίες μέρες σε hate comments προς εμένα και άλλες συμπάικτριές μου. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το περίμενα. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Δεν είναι κάτι που περίμενα από το συγκεκριμένο άτομο», ανέφερε στον αέρα του My Style Rocks.

Διαβάστε επίσης:

My style rocks: Η Νικολίνα αποκάλυψε πως γεννήθηκε αγόρι – Συγκίνηση στο πλατό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ