Στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks είδαμε να γίνεται ένα «ταξίδι» στο παρελθόν και οι διαγωνιζόμενες αναβίωσαν σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Σύμφωνα με το σημερινό task, οι fashionistas επιλέγουν και φέρνουν μία αγαπημένη φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία. Κάθε φωτογραφία όμως συνδέεται και με μία ανάμνηση και ξεχωριστές ιστορίες της ζωής των κοριτσιών του My Style Rocks και η ιστορία της Νικολίνας καθήλωσε το πλατό.

Συγκεκριμένα, η Νικολίνα έφερε μια παιδική φωτογραφία στο πλατό όπου μας έδειξε πως ήταν αγόρι και έκανε την κριτική επιτροπή και τις παίκτριες να ανατριχιάσουν από τη σημαντική εξομολόγησή της.

Η Νικολίνα ανέφερε ότι: «Αγαπητοί τηλεθεατές θέλω να μοιραστώ την ιστορία της ζωής μου. Γεννήθηκε ένα κορίτσι σε λάθος σώμα. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Το κατάλαβα όταν ήμουν 11 ετών. Στα 12 μου, ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής φύλου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και ειδικοί. Δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη στήριξη των γονιών μου, την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ. Πέρασα πάρα πολλά για να γίνω ο εαυτός μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, να κυνηγάνε τους στόχους τους. Στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει, κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Είμαι 20 ετών».

Μετά την απίστευτη εξομολόγησή της προκάλεσε συγκίνηση σε όλους ενώ απέσπασε και πολύ χειροκρότημα. Οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

«Έχει λάμψει το πρόσωπό σου από υπερηφάνεια. Έχω χαρεί που είμαι σε ένα τέτοιο project. Έχω μάθει πως η μαμά σου σε πηγαίνει και σε φέρνει. Θέλω να τους γνωρίσω τους γονείς σου. Είναι ένα φανταστικό παράδειγμα οι γονείς σου. Έχω ιδρώσει. Είσαι υπέροχη. Είναι υπέροχο αυτό που φοράς. 5.000 από εμένα στη βαθμολογία» ανέφερε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

«Είμαι θαυμαστής σου. Έκανες πάρα πολύ σημαντικό σήμερα για όλους που εύχονται να τους αγκαλιάζει το περιβάλλον τους» ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος της έβαλε 4.

«Έχουμε ρίξει πολύ αγώνα και ποτέ δεν με απογοήτευσαν» απάντησε η Νικολίνα.

«Είσαι τέχνη. Με συγκίνησες για αυτό που είσαι σήμερα. Απαγγέλεις ένα ποίημα, το ποίημα είσαι εσύ, συγχαρητήρια για όλα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Μάχη» ανάμεσα σε Φωτεινή και Νικολίνα – «Το θεωρώ καρναβαλίστικο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ