Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της της εκπομπής «Super Κατερίνα» τους κριτές του MasterChef. Ο νέος μπαμπάς Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Ιταλία μαζί με τους φιναλίστ του παιχνιδιού. Έτσι, ο φετινός ημιτελικός του MasterChef αναμένεται να γίνει σε κάποια ιταλική πόλη.

Μπορεί τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όλες οι δοκιμασίες του MasterChef να πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, φέτος όμως τα πράγματα φαίνεται να επέστρεψαν σιγά σιγά στο φυσιολογικό. Επιστρέφοντας στην κανονικότητά μας και το MasterChef ετοιμάζει έναν ξεχωριστό τελικό. Και φυσικά ο ημιτελικός θα γίνει όπως και παλαιότρες χρονιές στο εξωτερικό.

Αυτή τη χρονιά, οι κριτές ταξίδεψαν με τους διαγωνιζόμενους και τους ανθρώπους της παραγωγής στην Ιταλία. Ο ημιτελικός του MasterChef αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις, αλλά και έντονες μαγειρικές δοκιμασίες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής η Έλενα Πολυκάρπου, οι κριτές μαζί με τους φιναλίστ θα βρεθούν στην Ιταλία για τον ημιτελικό και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Μετά την αποχώρηση για του Νίκου μΠέρκα στο σπίτι του MasterChef και στο παιχνίδι παραμένουν οι: Χριστόφορος Κατσιάνας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Νίκος Παπαϊωάννου, Νικήτας Μπατσικούρας, Γιάννος Σδούγκας, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Ελπίδα Μορφούλη.

Ο τελευταίος που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής την περασμένη Παρασκευή ήταν ο Νίκος Μπέρκας που ήρθε αντιμέτωπος με την Ελπίδα και τον Γιάννο.

«Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος. Δε θα μιλήσω για μένα. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μαγειρική όπως και η μουσική ενώνει. Να κερδίσει ο καλύτερος. Όποιος αντέξει πιο πολύ και όποιος το θέλει πιο πολύ», δήλωσε φεύγοντας ο Νίκος Μπέρκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ