Μπορεί να μην είχε πιστέψει στις δυνατότητές του στην αρχή, αλλά ο Νίκος Μπέρκας με μερικές αποχωρήσεις και επιστροφές κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 8 του φετινού MasterChef.

Μετά την ήττα της στην ομαδική δοκιμασία, η κόκκινη ομάδα δεν οδηγήθηκε σε ψηφοφορία, αλλά σε δοκιμασία ασυλίας. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τελικά η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νίκος Μπέρκας και ο Γιάννος Σδούγκας.

Οι τρεις τους κληθηκαν να αντιγράψουν τρία πιάτα του διακεκριμένου σεφ Γιώργου Κατάρα. Κοτόπουλο, γεμιστό κρεμμύδι και κεμπάπ από μπούτι κοτόπουλο.

Αυτά ήταν που έθεσαν εκτός μαγειρικού διαγωνισμού τον Νίκο Μπέρκα που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ίδιο υψηλή βαθμολογία με τους συμπαίκτες του.

«Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος. Δε θα μιλήσω για μένα. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μαγειρική όπως και η μουσική ενώνει. Να κερδίσει ο καλύτερος. Όποιος αντέξει πιο πολύ και όποιος το θέλει πιο πολύ», δήλωσε ο Νίκος Μπέρκας.

Η ενωτική του στάση στο MasterChef και ο ήπιων τόνων χαρακτήρας του ήταν κάτι που οι χρήστες του Twitter εκτίμησαν πολύ στη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής. Πολλοί σχολίασαν ότι ο Νίκος Μπέρκας φεύγει με το κεφάλι ψηλά, ενώ κάποιοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι κατάφερε να θέσει εκτός διαγωνισμού τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την Νίκο Μπέρκα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ