Με ανάμεικτα συναισθήματα μετά από την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Δημήτρης Ταϊρίδης γνωστός και ως «Μπόμπαινας» βρέθηκε στο [email protected] και μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του παιχνιδιού και οι χρήστες του Twitter έστησαν γιορτή με την αποχώρησή του. Εκείνος στην πρωινή εκπομπή του Star σχολίασε αρκετούς από τους συμπαίκτες του και στήριξε τον Γιάννο και τον Πάνο χαρακτηρίζοντάς τους μαγειρικές ευφυίες.

«Η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείτε να ξέρετε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Νομίζω και κάποια παιδιά που έχουν βγει σας έχουν μιλήσει για συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι. Δεν περίμενα ποτέ να με βοηθήσει η Ελπίδα», ανέφερε αρχκά.

Τέλος ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που λίγοι γνώριζαν. «Ένα κεφάλαιο έκλεισε. Επειδή πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, τα τελευταία 6 χρόνια λείπω από την Ελλάδα. Εργάζομαι σε οικογένειες του εξωτερικού. Και αυτοί που στέλνουν όμορφα μηνύματα τους στέλνω την αγάπη μου και σε όσους στέλνουν αρνητικά τη στέλνω δυο φορές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ