Με ανάμεικτα συναισθήματα μετά από την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Δημήτρης Ταϊρίδης γνωστός και ως «Μπόμπαινας» βρέθηκε στο Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του παιχνιδιού και οι χρήστες του Twitter έστησαν γιορτή με την αποχώρησή του. Εκείνος στην πρωινή εκπομπή του Star σχολίασε αρκετούς από τους συμπαίκτες του και στήριξε τον Γιάννο και τον Πάνο χαρακτηρίζοντάς τους μαγειρικές ευφυίες.

«Η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείτε να ξέρετε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι. Νομίζω και κάποια παιδιά που έχουν βγει σας έχουν μιλήσει για συνθήκες που επικρατούν μέσα στο σπίτι. Δεν περίμενα ποτέ να με βοηθήσει η Ελπίδα», ανέφερε αρχκά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννο: «Ο Γιάννος είναι ένας από τους πιο ακέραιους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Ίσως επειδή είναι μεγαλωμένος στο εξωτερικό και έχει διαφορετική κουλτούρα. Είναι λίγο έκπληκτος από τα όσα συνάντησε εδώ. Μιλάμε για μια μαγειρική ευφυία, όπως είπα και για τον Πανούλη. Βλέπουν τα υλικά και μπορούν να βγάλουν απίστευτα πράγματα».

Με τον Νικήτα η σχέση τους είχε ξεκαθαρίσει νωρίς. «Ο Νικήτας ένιωσε μεγάλη χαρά που έφυγα από το σπίτι. Ένιωσα κι εγώ μεγάλη χαρά όταν έφυγε ο φίλος του Νικήτα ο Πέτρος. Ξεχνάει ο Νικήτας ότι τον έχω απολύσει. Στεναχωρήθηκα γιατί ο Πέτρος δεν έβγαλε πιάτο. Δεν αξίζει σε κάποιον να φύγει έτσι μαγειρικά.

Με τον μόνο που είχα ξεκάθαρη σχέση ήταν με τον Νικήτα. Είχαμε χωρίσει τα τσανάκια μας. Δεν ήταν άλλο αυτό που θα συνέβαινε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με την Ελπίδα τι να σας πω; Στις επιστροφές μου ζήταγε συγγνώμη. Μπροστά στη σκοπιμότητα πάλι θα πούμε τα ίδια», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι όλο αυτό που συνέβαινε με τους συμπαίκτες του τον έκανε να αποσυντονιστεί από τον στόχο του. «Ήταν ένα κομμάτι που με επηρέασε. Δεν γίνεται να συγκεντρωθείς στον στόχο σου. Παρόλη την απομόνωση και το διάβασμα». Αναφορικά με το βιβλίο που κρατούσε με τα ονόματα και αν ενόχλησε τους συμπαίκτες του ο Δημήτρης Ταϊρίδης σχολίασε: «Όποιος ενοχλείται να πιει ξύδι, λυπάμαι».

Τέλος ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που λίγοι γνώριζαν. «Ένα κεφάλαιο έκλεισε. Επειδή πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, τα τελευταία 6 χρόνια λείπω από την Ελλάδα. Εργάζομαι σε οικογένειες του εξωτερικού. Και αυτοί που στέλνουν όμορφα μηνύματα τους στέλνω την αγάπη μου και σε όσους στέλνουν αρνητικά τη στέλνω δυο φορές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ