Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του φετινού MasterChef αποχώρησε ο Νικήτας Μπατσικούρας, αφήνοντας τους: Παναγιώτη Κουμουνδούρο, Ελπίδα Μορφούλη και Καλλιόπη Μπεζαντέ να διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. Ο παίκτης που ήταν από τα φαβορί του παιχνιδιού έφυγε στον ημιτελικό και μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star. Ο Νικήτας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόντρα του με τον «Μπόμπαινα».

«Ήμουν πολύ χαλαρός σε αυτήν τη δοκιμασία. Ήθελα να τη χαρώ πολύ. Το άγχος άλλες φορές λειτουργεί θετικά και άλλες αρνητικά. Το ότι οι άλλοι έλεγαν ότι θα πάω στον τελικό δεν σημαίνει ότι θα ήμουν κιόλας», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας.

Και συνέχισε: «Βγήκε η κούραση και το ψυχολογικό. Ο διαγωνισμός κρατά και πολύ. Ήταν εκείνη η στιγμή. Η λιγότερο καλή στιγμή για όλους. Σε κάποιους θα ξεσπάσει».

Στη συνέχεια, ο Νικήτας αποκάλυψε και την κόντρα με τον «Μπόμπαινα» (Δημήτρη Ταϊρίδη): «Άκουσα πολλά από τον Δημήτρη. Είχα υπομονή. Είχα πάει για τον στόχο μου. Μου πέρασαν αδιάφορα αυτά που είπε ο Δημήτρης. Αν εστίαζα εκεί θα είχα φύγει πολύ νωρίτερα από το παιχνίδια. Μέσα στο MasterChef δεν υπάρχει παρθενογένεση. ακολουθούμε κάποιες συνταγές. Αλίμονο, αν σε αυτήν την ηλικία κάναμε δικές μας μόνο συνταγές».

Τέλος, για τον Νικήτα είχαν μίλησε και η σύντροφός του και οι γονείς του και εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντα συγκινούμαι. Οι δικοί μου με έχουν στηρίξει στα πάντα. Είναι και οι δυο για εμένα ψηλά. Δεν τους ξεχωρίζω. Είναι δίπλα μου σε όλα πάντα».

Η σύντροφός του μάλιστα είπε ότι νιώθει ήδη παντρεμένη με τον Νικήτα και αποκάλυψε ότι έχει κάνει πρόταση να τους παντρέψει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ