Βγαίνοντας από το MasterChef ο Νίκος Παπαϊωάννου επέστρεψε στην Ιταλία και συνάντησε ξανά τις κόρες του και τη σύντροφό του, η οποία τον περίμενε πώς και πώς για να κάνει λίγες διακοπές. Το ωμό ψάρι του στέρησε την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής, ωστόσο έφυγε χαρούμενος και έχοντας δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου έχει δύο κορίτσια, ένα 14 μηνών και ένα 5 χρονών. Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και το καλοκαίρι θα δουλέψει στη Σκιάθο στο μαγαζί του κολλητού του, όπως αποκάλυψε στο Breakfast @Star όπου είδαμε και την σύντροφό του.

Ανάμεσα στα όσα σχολίασε μετά την αποχώρησή του από το MasterChef ήταν και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως «Μπόμπαινας» στον μαγειρικό διαγωνισμό. «Ο Μπόμπαινας είναι για εμένα παρεξηγημένο παιδί. Ή θα τον συμπαθήσεις ή δεν θα τον συμπαθήσεις καθόλου. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθώ όλο τον κόσμο. Εμένα μου φερόταν τέλεια, οπότε θα μιλήσω κι εγώ τέλεια για αυτόν. Είναι πιστεύω τελείως σωστό αυτό. Στο σπίτι γελούσα, έβλεπα ένα άλλο σίριαλ. Ήμουν σε μια γωνία και τους παρακολουθούσα όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ