Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 night show ήταν η μαργαρίτα Νικολαΐδη και μίλησε για όλα. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να τη φωνάζουν chef μέσα σε μια κουζίνα και μίλησε για το μωρό που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

«Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν μετά το ΜasterChef. Πολύ κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε για να ξεπεράσω τον φόβο μου» ανέφερε αρχικά και επισήμανε ότι όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, αλλά όχι μάγειρες.

Αναφερόμενη στον γάμο της και στην κουμπαριά που της είχε τάξει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Πλησιάζει ο γάμος. Έχει γίνει πρόταση. Υπάαρχει ένα δαχτυλίδι στο σπίτι, αλλά δεν το φοράω γιατί μου είναι μεγάλο», αποκάλυψε για τα σχέδια που ετοιμάζει με τον σύντροφό της, Χρήστο.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε όμως, για τον «κουμπάρο» της (είχε ζητήσει να την παντρέψει), Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το μωρό που περιμένει, η Μαργαρίτα δήλωσε αυθόρμητα: «Ταιριάζουν τόσο πολύ με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, εγώ θα γίνω νονά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ