Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο του παιδί, αφού η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος και διανύει τον 4ο με 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο περίπου χρόνια και μένουν μαζί από τον περασμένο Νοέμβρη. Την ευτυχία του κριτή του MasterChef μοιράζονται και οι αγαπημένοι του συνάδελφοι και φίλοι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Μάλιστα, ο πρώτος αποκάλυψε ότι το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι είναι αγοράκι.

«Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν να το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν το ξέρουμε για όνομα αν έχουν σκεφτεί, είναι ακόμα πολύ νωρίς», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν παίρνει συμβουλές από τον chef που θα γίνει μπαμπάς, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε με χιούμορ: «Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές, αυτός είναι ο Σωτήρης, έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Λεωνίδα περιμένω; Είναι όμορφα πράγματα τι να ζηλέψω; Ποιος δεν το θέλει; Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να είναι αυστηρός, καθόλου ίσα ίσα. Δεν έχει συζητηθεί να γίνει κάποιος μας κουμπάρος. Γενικά νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου κάνουν λίγες και καλές κοινές εμφανίσεις και παρόλο που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα. Χθες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε πει η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου στην εκπομπή «Προσωπικά», ενώ είχε αποκαλύψει ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και εκείνη γνωρίστηκαν μέσα από το Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ