Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη πραγματοποίησαν την πρεμιέρα τους στον ΣΚΑΪ και καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή Summer’s cool.

Δίπλα στους παρουσιαστές βρίσκεται η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης. Η πιο cool παρέα του καλοκαιριού αναλαμβάνει να δροσίσει τα μεσημέρια με το κέφι, τη ζωντάνια και τη θετική της ενέργεια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη δέχθηκαν μια πολύ όμορφη έκπληξη και συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πρεμιέρας η Φαίη Σκορδά τους πήρε τηλέφωνο για να ευχηθεί «καλή αρχή»:

«Να πω καλή αρχή! Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Σχετικά με εσάς, Λάμπρο και Μάρτζυ, έχω κρατήσει ένα group και μιλάμε τα Σαββατοκύριακα, όταν προκύπτει κάτι, εμείς το έχουμε αφήσει. Διακοπές δεν θα πάω ακόμα. Έχω ακόμα μία, δύο εβδομάδες και μετά με περιμένει η Χαλκιδική! Μαριάντα μου, λέγαμε όλο το χρόνο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αν θα είσαι ή δεν θα είσαι σε μια τηλεοπτική εκπομπή και τώρα ξεκινάτε όλοι μαζί εκεί. Λάμπρο μου, σου εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φίλος! Φιλιά σε όλους και ό,τι χρειαστείτε, είμαι εδώ! Καλή αρχή, να το ευχαριστηθείτε και να περάσουμε ωραία μαζί σας».

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η Φαίη Σκορδά: «Δεν κατάλαβα πως έφυγε αυτή η χρονιά, είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα προσωπικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ