«Σε όλες τις οικογένειες και η περίοδος που ζούμε είναι δύσκολη, θέλω μόνο χαρά να σας μεταφέρω. Με χαμόγελο θα κλείσουμε και αυτή τη σεζόν. Σαφώς υπάρχει συναισθηματική φόρτιση» είπε η Φαίη Σκορδά λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και ανέφερε για κάθε συνεργάτη της όσα ξεχώρισε στη συνεργασία τους ευχαριστώντας τους θερμά.

«Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ είχα πολλά ερωτηματικά»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, αλλά και τη στήριξη των ανθρώπων του καναλιού.

«Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ με όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις εκπομπές, είχα πολλά ερωτηματικά για τη ψυχαγωγία. Γιατί ξέρουμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι πάντα πρωτοστατεί στο κομμάτι της ενημέρωσης και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Αυτή είναι η αλήθεια.

Φαίη Σκορδά: «Αν με ρωτούσες τώρα μετά από 22 χρόνια, θα προτιμούσα να παρέμενα στη Θεσσαλονίκη στο Tv Μακεδονία»

Μετά από δύο χρόνια, έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν άνθρωποι. Αισθάνομαι ότι έχω μια φίλη πια. Την τελευταία φορά που την είδα ήθελα να της πω όλα τα προσωπικά μου. Μιλάω για την Εύη Κουτσαφτάκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανε την πρόταση και ήρθα στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Άνθρωποι της τηλεόρασης που είναι πεντακάθαροι, καταλαβαίνετε με ποια έννοια. Μιλάω για πεντακάθαρους και ξηγημένους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την εκτίμηση που είχατε και τον σεβασμό που δείξατε μέχρι τελευταία στιγμή στο πρόσωπο μου. Που δεν βγήκε τίποτα, με σεβαστήκατε και που με μεγάλη αγκαλιά ακόμη και τώρα είστε δίπλα μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε», είπε η Φαόη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα του Fay's Time.
Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα του Fay’s Time.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη εκείνη την περίοδο στη ζωή μου»

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» είχε φυλαγμένο η Φαίη Σκορδά για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία της στάθηκε σαν βράχος όταν η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της.

«Σου χρωστάω πολλά λουλούδια, γιατί είσαι η γυναίκα της ζωής μας, της ψυχαγωγίας που γνωρίζει πολύ καλά την τηλεόραση και είναι και πολύ ιδιαίτερη με μια ενέργεια που στη μεταφέρει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενέργειά σου και γιατί μια μέρα που ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Γιατί σας λέω για σχέσεις. Επειδή πολλά είχαν συζητηθεί και εκείνη την περίοδο… που ήταν πολύ δύσκολη. Δεν κατάλαβα πως έφυγε αυτή η χρονιά γιατί είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα προσωπικά που η δουλειά μπροστά σε αυτά δεν είναι τίποτα. Για λόγους που γνωρίζετε είχα πάει στο πατρικό μου και άνθρωποι από το κανάλι χωρίς να το ξέρω, άνθρωποι από το κανάλι, η Άλκηστις και Δώρα ήταν εκεί και ο Άγγελος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη εκείνη την περίοδο στη ζωή μου. Πολύ σημαντικό», είπε με εμφανή συγκίνηση.

Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές στην αποφώνησή της, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι»!

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Απάντησε στην εκπομπή της στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ