Το όνομά του ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή που συμμετέχει στο Survivor. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφο της ηθοποιού, Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

Ο δημοσιογράφος, με καταγωγή από τις Σέρρες, αναφέρθηκε στην ηθοποιός και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε Σέρρες για τις ανάγκες της παραστάτης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε. Ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ,. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! Η Μυριέλλα, όπως την γνώρισα, έτσι είναι και μέσα στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής στο Love It και τοποθετήθηκε για το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο ίδιος, επίσης, αποκάλυψε αν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και αν θα μπει στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ